SP en CDA Doesburg verzoekt het college de handreiking aan te nemen! Durf 47 Cliëntenraad!

SP en CDA Doesburg verzoekt het college de handreiking aan te nemen! Durf 47 Cliëntenraad!

Doesburg – 28 februari 2019 Raadsvergadering gemeente Doesburg met o.a. als agendapunt de ingebrachte brief van Cliëntenraad Durf47 Doesburg.

Ingebrachte stukken:
5c. Brief Secretariaat Doesburg Cliëntenraad n.a.v. Participatiewet/Cliëntenraad Sociaal domein (IP 70236)

Raadslid Nicole Hammink van de SP Doesburg wil het ingekomen stuk agenderen voor de komende commissievergadering!
De voorzitter – burgemeester Loes van der Meijs – van de vergadering zag geen boze gezichten en noteert het agendapunt.

De heer Wim Robbertsen van het CDA is blij met de zojuist benoemde agendering, maar schrok wel van de toonzetting van de brief alleen al daarom zijn ze benieuwd of het college voornemens is om de uitgestoken hand te vatten en het gesprek aan te gaan.Terecht punt over de cliëntenraad, Wim Robbertsen CDA Doesburg

De voorzitter kijkt naar het college, welke elkaar aankijkt, wethouder Peter Bollen (PvdA / GroenLinks), geeft aan dat de brief zich over meerdere terreinen begeeft (o.a. wethouder Ellen Mulder (VVD)) en ook niet “duidelijk” geadresseerd is en heeft het doorgezet naar het College.

GroenLinks en de PvdA welke in het college Doesburg zitten hebben reeds voor de vergadering aangegeven op korte termijn van gedachten te wisselen!

Foto: bron website gemeente Doesburg V.l.n.r. Peter Werkman (gemeentesecretaris), Ellen Mulder-Metselaar, Loes van der Meijs-van der Laar (burgemeester), Peter Bollen, Birgit van Veldhuizen-van Oort

Afbeelding van Werner Redlich via Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *