Stichting Durfhuis ANBI status

Stichting Durfhuis ANBI status

In februari 2019 heeft Stichting Durfhuis bij de belastingdienst ANBI status aangevraagd en op 15 juni 2019 de ANBI status verkregen met terugwerkende kracht tot datum officiële oprichting. Dit houdt in dat een donateur zijn giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of algemeen nut beogende instelling die als zodanig door de Belastingdienst is aangewezen.

Wilt u doneren dan kan dat op Stichting Durfhuis 

Alvast hartelijk dank voor uw donatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *